Pad Protect
Podkładki o podwyższonej chłonności z zamkniętymi krawędziami oraz barierą funkcjonalną zgodnie z rozporządzeniem komisji (WE) nr 450/2009 z dnia 29 maja 2009 r.
W pełni bezpieczne podkładki z super absorbentem i zamkniętymi krawędziami oraz konieczną w tym przypadku barierą funkcjonalną, która wyklucza wyciek chemicznych związków zawartych w super absorbentach, np. poliakrylanu sodu, do świeżej żywności. Zastosowanie bariery funkcjonalnej wynika z Rozporządzenia Komisji (WE) nr 450/2009 z dnia 29 maja 2009 r., w sprawie aktywnych i inteligentnych materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. W pełni bezpieczne podkładki o chłonnościach od MP2500 do MP12000 znajdujące zastosowanie do pakowania świeżego mięsa, drobiu oraz ryb, owoców, a w szczególności do pakowania w zmodyfikowanej atmosferze MAP.
Dostępne w wymiarach | 90x130 mm |
również nawinięte na roli o szerokości: 90 mm i długości 480 mb | |
Laminowanie | dustronnie |
Chłonność | MP2500, MP4000, MP6000, MP8000, MP12000 |
Dostępne kolory | biały, czarny |
Zastosowanie | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystkie nasze wyroby produkowane są zgodnie z obowiązującymi regulacjami europejskimi, dotyczacymi materiałów do bezpośredniego kontaktu z żywnością. |
Zapewniamy wysoki standard czystości biologicznej (produkcja odbywa się w warunkach HACCP)
Pomieszczenia są monitorowane i nadzorowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Wszystkie pomieszczenia produkcyjne są klimatyzowane
Tagi: podkładki celulozowe, podkłady celulozowe, absorbery celulozowe, wkłady absorpcyjne, wkładki absorpcyjne,