Absorbery OXYGEN
W pełni ekologiczne wykonane z naturalnej celulozy podkładki znajdujące zastosowanie przy pakowaniu świeżej, wrażliwej na tlen, żywności w atmosferze ochronnej MAP (wędliny, sery, pieczywo, orzechy, ciasta), zapobiegają rozwojowi bakterii, pleśni, jełczeniu i zmianie koloru, przedłużają świeżość zapakowanych produktów.
Podkładki laminowane dwustronnie w kolorach:
- biały,
- czarny,
- żółty,
- brązowy,
- czerwony
Dostępne w wymiarach:
- 80×120 mm
- 120×160 mm
Zapewniamy wysoki standard czystości biologicznej (produkcja odbywa się w warunkach HACCP)/
Pomieszczenia są monitorowane i nadzorowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.
Wszystkie pomieszczenia produkcyjne są klimatyzowane
Tagi: podkładki celulozowe, podkłady celulozowe, absorbery celulozowe, wkłady absorpcyjne, wkładki absorpcyjne, podkłady do mięsa, absorbery oxygen