Podkładki ekologiczne do owców

W pełni ekologiczne wykonane z naturalnej celulozy podkładki o chłonności (absorpcji) MP1000 oraz MP1700 przeznaczone do owoców. Szczególnie polecane dla produktów takich jak: truskawki, maliny, borówka amerykańska, jeżyny, jagody.

Podklad_do_owocow1Podklad_do_owocow7

 

Zastosowanie w absorberach dwustronnie laminowanych specjalnego układu perforacji folii pozwala na lepsze zachowanie się owoców w trakcie transportu – podkład pochłania część drgań i zabezpiecza owoce przed nadmiernym poruszaniem się w pojemnikach, ogranicza rozwój bakterii oraz powstawanie pleśni.

W standardzie podkłady dostępne w kolorze czarnym i czerwonym. Na życzenie klienta możemy dopasować kolor do rodzaju owoców. Rozwiązanie to pozwala na lepszą prezentacje owoców w opakowaniu.

 

Rozmiary

80 x 120 mm

100 x 120 mm

120 x 160 mm

120 x 250 mm

Podklad_do_owocow3 Podklad_do_owocow10 Podklad_do_owocow9 Podklad_do_owocow5

 

Zapewniamy wysoki standard czystości biologicznej (produkcja odbywa się w warunkach HACCP)

Pomieszczenia są monitorowane i nadzorowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

 

klima

 

Wszystkie pomieszczenia produkcyjne są klimatyzowane

 

 

isotuv

 

 

Tagi: podkładki celulozowe, podkłady celulozowe,  absorbery celulozowe, wkłady absorpcyjne, wkładki absorpcyjne, podkłady do owoców, podkłady do borówek, podkłady do malin, podkładki do jeżyn, podkładki do jagód, podkłady do owoców leśnych, podkłady do truskawek

 

Comments are closed.