Pad Protect

Podkładki o podwyższonej chłonności z zamkniętymi krawędziami oraz barierą funkcjonalną zgodnie z rozporządzeniem komisji (WE) nr 450/2009 z dnia 29 maja 2009 r.

W pełni bezpieczne podkładki z super absorbentem i zamkniętymi krawędziami oraz konieczną w tym przypadku barierą funkcjonalną, która wyklucza wyciek chemicznych związków zawartych w super absorbentach, np. poliakrylanu sodu, do świeżej żywności. Zastosowanie bariery funkcjonalnej wynika z Rozporządzenia Komisji (WE) nr 450/2009 z dnia 29 maja 2009 r., w sprawie aktywnych i inteligentnych materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością. W pełni bezpieczne podkładki o chłonnościach od MP2500 do MP12000 znajdujące zastosowanie do pakowania świeżego mięsa, drobiu oraz ryb, owoców, a w szczególności do pakowania w zmodyfikowanej atmosferze MAP.



Bariera_funkcjonalna

DSC_0054xxfot. jacek szycht

 

 

 

 

 

r217

Zapewniamy wysoki standard czystości biologicznej (produkcja odbywa się w warunkach HACCP)

Pomieszczenia są monitorowane i nadzorowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

klima

 

Wszystkie pomieszczenia produkcyjne są klimatyzowane

 

 

isotuv

 

Tagi: podkładki celulozowe, podkłady celulozowe,  absorbery celulozowe, wkłady absorpcyjne, wkładki absorpcyjne,

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.