Absorbery OXYGEN

W pełni ekologiczne wykonane z naturalnej celulozy podkładki znajdujące zastosowanie przy pakowaniu świeżej, wrażliwej na tlen, żywności w atmosferze ochronnej MAP (wędliny, sery, pieczywo, orzechy, ciasta), zapobiegają rozwojowi bakterii, pleśni, jełczeniu i zmianie koloru, przedłużają świeżość zapakowanych produktów.

Podkładki laminowane dwustronnie

Produkowane w kolorach – biały, czarny, żółty, brązowy, czerwony

Dostępne w wymiarach

  • 80x120mm
  • 120x160mm

DSC_0038xDSC_0075xsDSC_0064

 

 

 

 

 

 

Zapewniamy wysoki standard czystości biologicznej (produkcja odbywa się w warunkach HACCP)

Pomieszczenia są monitorowane i nadzorowane 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

klima

 

Wszystkie pomieszczenia produkcyjne są klimatyzowane

 

 

isotuv

 

 

Tagi: podkładki celulozowe, podkłady celulozowe,  absorbery celulozowe, wkłady absorpcyjne, wkładki absorpcyjne, podkłady do mięsa, absorbery oxygen

 

 

 

 

Comments are closed.